«Φαβορί για Σάντσο η Γιουνάιτεντ»

«Φαβορί για Σάντσο η Γιουνάιτεντ»

Ο Άγγλος έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Γερμανία και οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν σκοπεύουν να αφήσουν την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Ο Τζέιντον Σάντσο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με πλήθος ομάδων να κάνουν… ουρά για να τον αποκτήσουν. Μέχρι πρότινος, όμως, οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της Ντόρτμουντ σε συνδυασμό με την επιθυμία του ίδιου να παραμείνει στη Γερμανία έκαναν την περίπτωσή του σχεδόν… απλησίαστη.

Παρόλα αυτά, τα δεδομένα αναμένεται να αλλάξουν το επόμενο καλοκαίρι, καθώς όπως αναφέρει το Sky Germany, ο 19χρονος έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη Βεστφαλία.

Μάλιστα, πιθανότερος προορισμός για την ώρα δείχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι διατεθειμένη να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα στην θερινή μεταγραφική περίοδο προκειμένου να τον φέρει στην Αγγλία.

Πάντως, οι «κόκκινοι διάβολοι» γνωρίζουν εκ προοιμίου πως ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα υψηλός για την περίπτωση του Άγγλου, καθώς ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει μεταξύ άλλων η Τσέλσι, αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ