«Ρίχνει τους τόνους» ο Ραϊόλα για Πογκμπά

«Ρίχνει τους τόνους» ο Ραϊόλα για Πογκμπά

Ο Μίνο Ραϊόλα, μάνατζερ του Πολ Πογκμπά, απάντησε αρχικά επιθετικά στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σχετικά με το μέλλον του πελάτη του, ωστόσο στη συνέχεια έριξε τους τόνους.

Αλλαγή στάσης από τον μάνατζερ του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, μετά τις «πολεμικές» δηλώσεις του κατά του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Ραϊόλα δήλωσε την περασμένη εβδομάδα πως όλα θα κριθούν για τον Γάλλο σταρ μετά το EURO, ανοίγοντας την πόρτα στη Γιουβέντους, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Νορβηγού τεχνικού: «Δεν έχω μιλήσει με τον Μίνο για το θέμα αυτό, αλλά ο Πολ είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ και όχι του Ραϊόλα! Η ομάδα αποφασίζει για το μέλλον του κι όχι ο ατζέντης του», είχε δηλώσει ο Σόλσκιερ.

Στις δηλώσεις του Νορβηγού τεχνικού απάντησε αρχικά επιθετικά ο Ιταλός ατζέντης: «Ο Πολ δεν είναι δικός μου και σίγουρα ούτε περιουσία του Σόλσκιερ. Ο Πολ είναι του Πολ. Μέχρι τώρα ήμουν καλός. Ο Σόλσκιερ πρέπει να θυμηθεί αυτά που είπε το καλοκαίρι στον Πογκμπά. Νομίζω είναι απογοητευμένος για κάποιους λόγους. Ο Σόλσκιερ πρέπει να ανησυχεί γι άλλα πράγματα. Τουλάχιστον αν ήμουν στη θέση του αυτό θα έκανα» δήλωσε προχθές ο διάσημος Ιταλός μάνατζερ και χθες άλλαξε στάση και «μαλάκωσε» τον τόνο του:

«Έχοντας παίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το μόνο που θέλω είναι το καλύτερο για την ομάδα. Δεν έχω τίποτα με του Όλε και δε νομίζω να έχει αυτός κάτι με μένα. Απλά είπα ότι η δήλωση ότι ο Πογκμπά είναι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν σωστή αντίδραση. Ήθελα απλά να απαντήσω σε οποιονδήποτε λέει ότι επειδή έχεις ως εργαζόμενο έναν ποδοσφαιριστή, αυτό σημαίνει ότι σου ανήκει και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις», ήταν η νέα τοποθέτηση του Ραϊόλα και στη συνέχεια έριξε «γέφυρα» στην αγγλική ομάδα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ