Μάντσεστερ Σίτι: «Οι κατηγορίες είναι ψευδείς, έχουν ελεγχθεί τα πάντα»

Μάντσεστερ Σίτι: «Οι κατηγορίες είναι ψευδείς, έχουν ελεγχθεί τα πάντα»

Η Μάντσεστερ Σίτι υποστηρίζει ότι η τιμωρία που έχει δεχτεί από την UEFA είναι βασισμένη σε ψευδή στοιχεία.

Η κόντρα της Μάντσεστερ Σίτι με την UEFA καλά κρατεί. Μετά το δημοσίευμα του Guardian που αναφέρει ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα εξετάσει και τους χορηγούς των Πολιτών, η  πρωταθλήτρια Αγγλίας υποστηρίζει ότι έχει υποστεί αδικία, η οποία είναι βασισμένη σε ψευδή στοιχεία.

Πιο συγκεκριμένα, δια στόματος του εκτελεστικού διευθυντή, Φεράν Σοριάνο, οι Πολίτες τονίζουν ότι όλες οι κατηγορίες που τους προσάπτονται είναι ψευδείς, ενώ κάνουν λόγο ότι τα οικονομικά του συλλόγου έχουν ελεγχθεί πολλάκις στο παρελθόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φεράν Σοριάνο:

Το πιο σημαντικό που έχουμε και θέλουμε να πούμε είναι πως όλες οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Δεν είναι τίποτα αλήθεια. Οι οπαδοί μας μπορούν να είναι σίγουροι για δυο πράγματα. Το ένα είναι ότι οι κατηγορίες που μας προσάπτουν είναι ψευδείς. Το άλλο είναι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το αποδείξουμε. Νιώθουμε τη στήριξη του κόσμου μας και δεν θα τους απογοητεύσουμε.

Ο ιδιοκτήτης δεν έχει βάλει χρήματα στο κλαμπ με παράτυπο τρόπο. Είμαστε κερδοφόρος οργανισμός δεν έχουμε χρέη, οι λογαριασμοί μας έχουν ελεγχθεί πολλές φορές, όλα είναι πεντακάθαρα. Μακάρι όλα να τελειώσουν μέχρι το καλοκαίρι…». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ