Τσέλσι: Τριπλό «χτύπημα» αξίας… 210 εκατ. λιρών

Τσέλσι: Τριπλό «χτύπημα» αξίας… 210 εκατ. λιρών

Στο Λονδίνο προετοιμάζονται για ένα... γεμάτο καλοκαίρι και είναι έτοιμοι να διαθέσουν μέχρι και 210 εκατομμύρια λίρες προκειμένου να αποκτήσουν τους Τζειντον Σάντσο, Μπεν Τσιλγουελ και Τίμο Βέρνερ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Τσέλσι συνεχίζεται ενόψει της νέας σεζόν, με τους «μπλε» να είναι έτοιμοι διαθέσουν μέχρι και 210 εκατομμύρια λίρες προκειμένου να ενισχύσουν το καλοκαίρι το υπάρχον ρόστερ.

Το πρώτο χτύπημα των Λονδρέζων ήρθε με την απόκτηση του Χακίμ Ζίγιεχ από τον Άγιαξ έναντι του ποσού των 45 εκατομμυρίων ευρώ, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν έχουν σκοπό να πατήσουν τόσο σύντομα… φρένο στις προσθήκες.

Μάλιστα, ο σύλλογος έχει τρεις ξεκάθαρους μεταγραφικούς στόχους για το καλοκαίρι, οι οποίοι αναμένεται να ξεπεράσουν σε κόστος τις 200 εκατομμύρια λίρες. Ο λόγος για τους Τζέιντον Σάντσο, Τίμο Βέρνερ και Μπεν Τσίλγουελ.

Ο πρώτος έχει βαλθεί να τρελάνει άπαντες στη Γερμανία και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Ντόρτμουντ έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Πάντως, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς οι Βεστφαλοί δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν για ένα ποσό μικρότερο των 100 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η ομάδα του Λονδίνου θα πρέπει να κερδίσει και τους ανταγωνιστές της για να τον αποκτήσει, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη δεδομένη στιγμή να αποτελεί τον πιο ισχυρό αντίπαλο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Γερμανού της Λειψίας, η Τσέλσι θα πρέπει να διαθέσει ένα ποσό της τάξεως των 50 εκατομμυρίων λιρών προκειμένου να έρθει σε συμφωνία με τους «Ταύρους» για την απόκτησή του, ενώ παράλληλα θα πρέπει να πείσει τον ίδιο να απορρίψει τις ενδεχόμενες προτάσεις από Μπάγερν και Λίβερπουλ, οι οποίες ενδιαφέρονται εδώ και αρκετό διάστημα για την απόκτησή του.

Τελευταίος στη λίστα είναι ο Μπεν Τσίλγουελ, ο οποίος με τη σειρά του έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Σαν αποτέλεσμα, οι «μπλε» θα χρειαστούν ένα ποσό κοντά στις 60 εκατομμύρια λίρες προκειμένου να πείσουν τη Λέστερ να τον παραχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ