Λάμπαρντ για Μουρίνιο: «Είμαστε φίλοι , αλλά θέλω να τον κερδίσω»

Λάμπαρντ για Μουρίνιο: «Είμαστε φίλοι , αλλά θέλω να τον κερδίσω»

Ο Φράνκ Λάμπαρντ αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Ζοσέ Μουρίνιο με αφορμή το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στην Τότεναμ.

Η Τσέλσι υποδέχεται την Τότεναμ αύριο (22/2,14:30) για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ και ο Φράνκι Λάμπαρντ στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα μίλησε για την σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον σεβασμό που του έχει.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι οι Λάμπαρντ και Μουρίνιο από την θέση των πάγκων

Ο Άγγλος τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά για τον πορτογάλο τεχνικό:« Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό για εκείνον ,δεν σκέφτομαι τόσο πολύ την προσωπική μας μάχη. Του ευχήθηκα όταν ανέλαβε την Τότεναμ και εκείνος όταν ανέλαβα την Τσέλσι. Είμαστε φίλοι, αλλά θέλω να νικήσουμε αύριο».

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά  που θα τεθούν αντιμέτωποι οι Λάμπαρντ και Μουρίνιο από την θέση των πάγκων. Η πρώτη ήταν στις 26 Σεπτεμβρίου του 2018, όταν ο Μουρίνιο υποδέχτηκε τον Λάμπαρντ στο Ολντ Τράφορντ για τον τέταρτο γύρο του Carabao Cup. Ο Πορτογάλος βρισκόταν τότε στο« τιμόνι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Άγγλος στη Ντέρμπι Κάουντι. Με τον Λάμπαρντ να κάνει την έκπληξη και να αποκλείει τον Μουρίνιο στην διαδικασία των πέναλτι .Η δέυτερη ήταν τον περασμένο  Δεκέμβριο τότε που πάλι ο μαθητής κέρδισε τον δάσκαλο με 2-0 στην έδρα της Τότεναμ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ