Βλέπει τη θετική πλευρά ο Κλοπ: «Πλέον θα παίζουμε πιο ελεύθερα»

Βλέπει τη θετική πλευρά ο Κλοπ: «Πλέον θα παίζουμε πιο ελεύθερα»

Το σοκ της βαριάς ήττας από την Γουότφορντ, που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 44 αγώνων για τη Λίβερπουλ, θα μπορούσε να αποδειχτεί απελευθερωτικό για τους «κόκκινους» σύμφωνα με τον Γιούργκν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ, που είχε γνωρίσει την τελευταία της ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι (2-1) τον Ιανουάριο του 2019, παραμένοντας για 44 παιχνίδια αήττητη, δεν κατάφερε να δημιουργήσει νέα ρεκόρ συνεχόμενων ματς χωρίς να χάσει στην Premier League.

«Το βλέπω μάλλον θετικό, διότι από τώρα και στο εξής μπορούμε να παίζουμε και πάλι ελεύθερο ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να αμυνόμαστε ή να προσπαθούμε να καταγράψουμε ρεκόρ, μπορούμε απλώς να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και πάλι τα παιχνίδια και αυτό θα κάνουμε», είπε ο Γερμανός προπονητής στους δημοσιογράφους.

Ερωτηθείς εάν υπήρξε κάποια απογοήτευση, πρόσθεσε: «Όχι πραγματικά, γιατί δεν νομίζω ότι μπορείς να σπάσεις τα ρεκόρ επειδή θέλεις να σπάσεις τα ρεκόρ, σπάζεις τα ρεκόρ γιατί είσαι 100% επικεντρωμένος σε κάθε βήμα. Οι παίκτες έπαιξαν καλά και γι ‘αυτό κερδίσαμε τα παιχνίδια, αλλά απόψε (σ.σ: χθες) δεν ήμασταν αρκετά καλοί Δεν είναι πλέον ένα πλεονέκτημα για μένα ότι στην ιστορία. Όταν θα κοιτάξουν σε 500 χρόνια, θα πουν, « η Λίβερπουλ σχεδόν το έκανε». Δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό και ήταν πάντα σαφές, κάποτε θα χάναμε ένα παιχνίδι. Τίποτα δεν έχει σχέση με την κούραση», είπε ο Κλοπ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ