Ο Ντε Χέα στη λίστα με τους γκαφατζήδες (vids)

Ο Ντε Χέα στη λίστα με τους γκαφατζήδες (vids)

O Νταβίντ Ντε Χέα «πάτησε» κορυφή σε μία αρνητική στατιστική κατηγορία της Premier League, μετά τη γκάφα του στην ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ, αλλά θα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα εάν απέφευγε το 1-0 από το ολέθριο λάθος του Νταβίντ Ντε Χέα.

Μόλις στο 3′, ο Ισπανός γκολκίπερ επιχείρησε να επαναφέρει τη μπάλα αγνοώντας την προσπάθεια του Κλαβέρτ-Λεβίν να τον ανακόψει. Ο Ντε Χέα δεν προφυλάχτηκε, ο επιθετικός της Έβερτον έβαλε την προβολή και σκόραρε ανέλπιστα!

https://www.youtube.com/watch?v=5m0VnJIkxno

Εν τέλει, η Γιουνάιντεντ κατάφερε να ισοφαρίσει την Έβερτον, αλλά η συζήτηση στο τέλος επικεντρώθηκε στο λάθος του Ντε Χέα. Το οποίο δεν ήταν το πρώτο, αλλά το έβδομο την τελευταία διετία στην Premier League…

H εφημερίδα «The Sun» κατέγραψε τη σχετική λίστα με τις γκάφες των γκολκίπερ στην Premier League και ο Ντε Χέα δεν είναι μόνος. Ανάλογο αριθμό λαθών την τελευταία διετία έχουν οι Τζόρνταν Πίκφορντ, Μπερντ Λένο και Μάρτιν Ντουμπράβκα. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν… τρανταχτοί άσοι, όπως Ούγκο Λιορίς, ο Άλισον και ο Λούκας Φαμπιάνσκι. Κάτι έχει το κλίμα του Νησιού και επηρεάζει τους γκολκίπερ και είναι επιρρεπής στις γκάφες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ