Γουλβς: Ισοπαλία και σημάδια κόπωσης πριν τον Ολυμπιακό

Γουλβς: Ισοπαλία και σημάδια κόπωσης πριν τον Ολυμπιακό

H Γουλβς έχασε βαθμούς για τη διεκδίκηση θέσης στα προκριματικά του Champions League, μένοντας στο 0-0 με τη Μπράιτον. Διαβάστε τα σημερινά αποτελέσματα της Premier League.

Απώλεια βαθμών εντός έδρας υπέστη η Γουλβς, μένοντας στο 0-0 με την Μπράιτον. Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό στην προσπάθεια της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού, για να διεκδικήσει την τέταρτη θέση της Premier League και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Η Γουλβς δεν είχε καλή απόδοση και δεν κατάφερε να σκοράρει, κάτι που έχει συμβεί μόνο εναντίον της Λίβερπουλ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στα δύο παιχνίδι με τη Λέστερ. Από την άλλη, η Μπράιτον είναι ο… κακός δαίμονας της, αφού έχει «χτίσει» εναντίον της ένα αήττητο σερί δέκα αναμετρήσεων.

Ο Ποντένσε πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 74’ αντί του Τζότα και δύο λεπτά αργότερα δημιούργησε ευκαιρία, βρίσκοντας με μία ωραία σέντρα τον Χιμένεθ, αλλά αυτός αστόχησε. Ο Ανταμά Τραορέ δεν αγωνίστηκε, προκειμένου να προφυλαχτεί για τους πόνους στον αριστερό ώμο του.

Ο Χιμένες έχασε ένα τετ-α-τετ στο 33’, ενώ οι Μαρτς και Τροσάρ απείλησαν με μακρινά σουτ την εστία του Ράιαν. Η τελευταία ευκαιρία για τη Γουλβς σημειώθηκε στο 91’ με τον Ντεντόνκερ.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντος παρέταξε τη Γουλβς με το προσφιλές του 3-5-2, το οποίο δεν «πείραξε» ακόμα και όταν η Μπράιτον το είχε μπλοκάρει. Ωστόσο, είναι εμφανές ότι οι παίκτες του είναι κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Σάις, Ντόχερτι, Ντεντόνκερ, Νέβες (64’ Τραορέ), Μουτίνιο, Βινιάγρε, Χιμένες, Τζότα (74’ Ποντένσε)

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Ράιαν, Μοντόγια, Γουέμπστερ, Ντανκ, Μπερν, Μπισουμά, Πρέπερ, Μούι, Μαρτς (80’ ΜακΆλιστερ), Μοπέι (89’ Στίβενς), Τροσάρ (82’ Τζαχανμπάκς).

Δείτε τα αποτελέσματα της ημέρας:

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ 1-0, (78’ Λακαζέτ)

Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ 1-0, (28’ Αγιού)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νόριτς 1-0, (36’ Σαρπ)

Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ 0-1, (79’ Σεν Μαξιμέν)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ