Αντσελότι: «Στη Βρετανία δεν έχουν κατανοήσει την κατάσταση»

Αντσελότι: «Στη Βρετανία δεν έχουν κατανοήσει την κατάσταση»

Ο Κάρλος Αντσελότι προειδοποίησε τους Βρετανούς ότι οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι ο κορωνοϊός δεν είμαι μία απλή υπόθεση.

Ο Κάρλος Αντσελότι δουλεύει στην Αγγλία, αλλά κατάγεται από την Ιταλία, τη χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη στην Ευρώπη από τον κορωνοϊό. Για αυτό, διαπιστώνοντας ότι στο Νησί έχουν πάρει αψήφιστα τη νόσο, ο Αντσελότι έσπευσε να απευθύνει προειδοποίηση.

Ο Καρλέτο, ο οποίος προπονεί την Έβερτον, ανέφερε ότι όλοι πρέπει να προσέχουν, επειδή η υγεία είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, ο Αντσελότι ανέφερε:

«Έχω την εντύπωση ότι η σοβαρή κατάσταση δεν έχει γίνει κατανοητή εδώ στη Μεγάλη Βρετανία. Η ζωή συνεχίζεται σχεδόν όπως ήταν. Η υγεία είναι προτεραιότητα για όλους. Ομάδες, οπαδοί, κλαμπ και εργαζόμενοι στον ποδοσφαιρικό τομέα πρέπει να προσέχουν. Δεδομένης της τραγωδίας που βιώνουμε, το ποδόσφαιρο δεν έχει σημασία για μένα τώρα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια πανδημία, μια κατάσταση που κανείς δεν έχει βιώσει μπροστά μας. Ο αυξανόμενος αριθμός των νεκρών στην Ιταλία είναι τρομερός. 250 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μία ημέρα. Είναι θλιβερό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ