Κορωνοϊός: Ο Κολάσινατς προπονείται σπίτι υπό το βλέμμα του… Μπάτμαν! (pics)

Κορωνοϊός: Ο Κολάσινατς προπονείται σπίτι υπό το βλέμμα του… Μπάτμαν! (pics)

Ο Σιντ Κολάσινατς βρήκε τον καλύτερο τρόπο να προπονείται στο σπίτι του, τώρα που δεν μπορεί να βγει έξω λόγω του κορωνοϊού.

Ο κορωνοϊός δεν έχει σταματήσει μόνο όλες (σχεδόν) τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις στην Ευρώπη, αλλά πλέον δεν διεξάγονται ούτε προπονήσεις και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψουμε στη δράση.

Ο Σιντ Κολάσινατς πάντως, κάνει κανονικά τη γυμναστική και την προπόνησή του στο σπίτι, υπό το βλέμμα του… Μπάτμαν, τον οποίο έχει μέσα στο γυμναστήριο.

Ο αμυντικός της Άρσεναλ, που έχει και το προσωνύμιο «σκληρός άνδρας», σε μία φωτογραφία του, μάλιστα, κάθεται μπροστά από το ογκώδες μοντέλο του δημοφιλούς υπερήρωα με τα χέρια σταυρωμένα, όπως και ο Μπάτμαν. Αυτή η φωτογραφία προέτρεψε έναν ακόλουθο του Βόσνιου άσου στα social media να γράψει το εξής: «Ο Κολάσινατς είναι τόσο δυνατός που θα μπορούσε να παλέψει με τον Μπάτμαν».

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως το παρατσούκλι «σκληρός άνδρας», ο Κολάσινατς το έχει πάρει από το περιστατικό με τον Μεσούτ Οζίλ πέρσι, που προσπάθησαν να τον κλέψουν απειλώντας τον με μαχαίρι. Ο Βόσνιος τον βοήθησε και ουσιαστικά τον έσωσε, λαμβάνοντας πολλά θετικά σχόλια για αυτή του την κίνηση.

Δείτε φωτογραφίες:

https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2020/03/NINTCHDBPICT000571058079.jpg

https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2020/03/NINTCHDBPICT000571058083.jpg

https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2020/03/NINTCHDBPICT000571058088.jpg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ