Ποντένσε: «Στην Αγγλία δεν υπάρχουν μεγάλοι περιορισμοί, εγώ βγαίνω έξω μόνο για τα βασικά»

Ποντένσε: «Στην Αγγλία δεν υπάρχουν μεγάλοι περιορισμοί, εγώ βγαίνω έξω μόνο για τα βασικά»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν της Γουλβς μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Αγγλία λόγω του κορωνοϊού, ενώ επισήμανε ότι ίδιος προπονείται στο σπίτι και βγαίνει έξω μόνο για τα βασικά.

Η εξάπλωση του κορωνοϊού και η ραγδαία άνοδος των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έχει αναγκάσει πολλές χώρες της Ευρώπης να πάρουν σκληρά μέτρα για την μείωση της διασποράς του Covid-19, ωστόσο, στην Αγγλία ακολουθούν έναν διαφορετικό δρόμο.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε στους συμπατριώτες τους για την κατάσταση που επικρατεί στο Νησί, όπου όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «οι δραστηριότητες συνεχίζονται χωρίς μεγάλους περιορισμούς».

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού και νυν της Γουλβς, η οποία είναι αντίπαλος των Πειραιωτών στους «16» του Europa League, τόνισε ότι η βρετανική ομάδα έχει προμηθεύσει στους παίκτες της ένα βαλιτσάκι με μάσκες, θερμόμετρα, ειδικά γάντια και ότι άλλο χρειάζονται, ενώ επισήμανε ότι ο ίδιος προπονείται στο σπίτι και βγαίνει έξω μόνο για τα βασικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη ζωή στην Αγγλία με τον κορονοϊό: «Υπό μία έννοια τα πράγματα είναι σχεδόν φυσιολογικά. Οι άνθρωποι παίρνουν άλλα μέτρα από αυτά στην Πορτογαλία. Για παράδειγμα οι δραστηριότητες συνεχίζονται χωρίς μεγάλους περιορισμούς. Δεν είναι ότι εμείς ως παίκτες δεν προσέχουμε αλλά οι περιορισμοί δεν είναι μεγάλοι».

Για το ποδόσφαιρο: «Παραμένει μία μεγάλη αβεβαιότητα. Για το τι θα γίνει με τις ομάδες και το πρωτάθλημα. Εμείς ως Γουλβς έχουμε ήδη λάβει μέτρα. Εγώ συνεχίζω να προπονούμαι. Κάνω ατομικές προπονήσεις στο σπίτι και όταν βγαίνω είναι μόνο για τα βασικά. Η ομάδα επίσης μας έχει προμηθεύσει ένα βαλιτσάκι με μάσκες, θερμόμετρα, ειδικά γάντια και ότι άλλο χρειάζεται. Είναι μία δύσκολη κατάσταση για όλους μας και πρέπει να την διαχειριστούμε ανάλογα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ