Premier League: Το ακραίο σενάριο για τη λήξη της σεζόν

Premier League: Το ακραίο σενάριο για τη λήξη της σεζόν

Οι παράγοντες της Premier League επεξεργάζονται διάφορες ιδέες για να προλάβουν να χωρέσουν όλα τα παιχνίδια που αναβάλλονται λόγω του κορωνοϊού.

Οι ακραίες περιστάσεις, απαιτούν ακραίες λύσεις… Για αυτό οι αρμόδιοι της Premier League επεξεργάζονται διάφορες ιδέες, ακόμα και τις πιο περίεργες, προκειμένου να πετύχουν την ολοκλήρωση της σεζόν και να αποτρέψουν την οριστική ματαίωση τους λόγω του κορωνοϊού.

Μία από τις πιο εξτρίμ σκέψεις είναι να φιλοξενηθούν όλα τα παιχνίδια σε συγκεκριμένο αριθμό γηπέδων. Το σκεπτικό βασίζεται στο ότι αυτά τα γήπεδα θα έχουν απολυμανθεί καταλλήλως και θα υποβάλλονται σε απολύμανση όταν χρειάζεται, ώστε να επικρατούν συνθήκες ασφαλείας για όλους.

Για να τελειώσει η διοργάνωση απομένουν 92 παιχνίδια και η πρόταση προβλέπει τη χρήση 2-3 γηπέδων, σε άλλα γεωγραφικά σημεία της Αγγλίας. Η διεξαγωγή των παιχνιδιών ανά γήπεδο θα ορίζεται ανά τρεις ημέρες, ώστε να μην «καούν» οι χλοοτάπητες.

Προφανώς, το σενάριο έχει και αρνητικές πτυχές, που τις λαμβάνουν υπόψη οι ιθύνοντες της Premier League. Ωστόσο, για την ώρα όλα είναι σχέδια επί χάρτου, αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρη πρόβλεψη για τη λήξη της καραντίνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ