ESPN: «Δεν θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν αν δεν ολοκληρωθεί η τρέχουσα»

ESPN: «Δεν θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν αν δεν ολοκληρωθεί η τρέχουσα»

Ακόμα και μέχρι το φθινόπωρο ίσως χρειαστεί να περιμένει η Λίβερπουλ για να στεφθεί πρωταθλήτρια με το επόμενο πρωτάθλημα να μην ξεκινά αν δεν τελειώσει το τρέχον.

Στην τηλεδιάσκεψη της ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους και των 20 ομάδων της Premier League την Τρίτη, αποφασίστηκε να επεκταθεί το «λουκέτο» στο πρωτάθλημα μέχρι τις 30 Απριλίου λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει όμως το «ESPN» και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Μαρκ Όγκντεν, η επόμενη σεζόν στο Νησί, δεν πρόκειται να ξεκινήσει αν πρώτα δεν ολοκληρωθεί η φετινή. Ακόμη κι αν για να συμβεί αυτό, χρειαστεί να φτάσουμε και μέχρι το φθινόπωρο, όπως σημειώνει.

Ακραίο σενάριο βέβαια αυτό, κυρίως αν δεν υπάρξει σέντρα ούτε μέσα στον Μάιο που ελπίζουν οι Άγγλοι ότι θα είναι εφικτό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Premier League αλλά και των μικρότερων κατηγοριών, έστω και χωρίς κόσμο στα γήπεδα.

Αυτό που τονίζεται πάντως, είναι πως η σεζόν θα ολοκληρωθεί κανονικά, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και δεν πρόκειται να διακοπεί οριστικά. Οι φίλοι της Λίβερπουλ θα χρειαστεί απλά να κάνουν λίγη υπομονή παραπάνω για να δούνε την ομάδα τους στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου, 30 χρόνια μετά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ