Ο Ζαχά προσφέρει δωρεάν διαμονή σε γιατρούς

Ο Ζαχά προσφέρει δωρεάν διαμονή σε γιατρούς

Ο Βρετανός επιθετικός έθεσε στη διάθεση των γιατρών και των νοσηλευτών περισσότερες από 50 οικείες που έχει στην κατοχή του στο Λονδίνο, για να στεγαστούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Σε μια πολύ σπουδαία πράξη προχώρησε ο φορ της Κρίσταλ Πάλας, Βίλφρεντ Ζαχά, ο οποίος στέκεται έμπρακτα δίπλα στο ιατρικό προσωπικό της Αγγλίας και δίνει δωρεάν στέγη σε εργαζόμενους των νοσοκομείων του Λονδίνου.

Ο Βρετανός επιθετικός θέλοντας να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που δίνουν μεγάλη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό, έθεσε στη διάθεση των γιατρών και των νοσηλευτών περισσότερες από 50 οικείες που έχει στην κατοχή του στο Λονδίνο, για να στεγαστούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Ο στράικερ της Κρίσταλ Πάλας ακολούθησε το παράδειγμα της Τσέλσι, η οποία διέθεσε για το ιατρικό προσωπικό ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο της, αλλά και του «θρύλου» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ.

Ο πρώην παίκτης των Κόκκινων Διαβόλων έδωσε δύο ξενοδοχεία, τα οποία δεν λειτουργούν αυτή την περίοδο για να καλυφθούν οι ανάγκες που έχει δημιουργήσει η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού στο Λονδίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ