Φέρντιναντ: «Η σεζόν στην Premier League πρέπει να ακυρωθεί»

Φέρντιναντ: «Η σεζόν στην Premier League πρέπει να ακυρωθεί»

Υπέρ της ακύρωσης του εφετινού πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ τάχθηκε ο Ρίο Φέρντιναντ με ανάρτησή του στο instagram κάτι που θα σημαίνει ότι και η Λίβερπουλ δεν θα πάρει τον τίτλο.

Ο Ρίο Φέρντιναντ εξέφρασε την άποψη του σχετικά με τη διεξαγωγή ή όχι των υπόλοιπων παιχνιδιών της Premier League και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως το πρωτάθλημα πρέπει να διακοπεί οριστικά και να ακυρωθεί αφού η υγεία είναι πάνω από όλα, κάτι που θα σημαίνει ότι και η Λίβερπουλ δεν θα πάρει τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Νομίζω ότι η Premier League πρέπει να ακυρωθεί. Ξέρω ότι θα υπάρξουν πολλοί φίλοι της Λίβερπουλ που θα πουν ότι το λέω επειδή υποστηρίζω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν είναι όμως έτσι. Απλά δεν βλέπω τρόπο που να μπορεί να γίνει αυτό, όπου η υγεία δεν διακυβεύεται. Τόσο απλό».

Τέλος, ο Ρίο Φέρντιναντ σχολίασε για την διεξαγωγή αγώνων χωρίς θεατές: «Μιλάμε για ζωή ή θάνατο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο σοβαρό σε αυτή τη φάση. Όλοι το αγαπάμε. Αλλά δεν είναι ζωή ή θάνατος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ