Νέβιλ: «Όχι σε πρωτάθλημα χωρίς κόσμο»

Νέβιλ: «Όχι σε πρωτάθλημα χωρίς κόσμο»

Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε για την πιθανότητα να διεξαχθεί το υπόλοιπο της Premier League κεκλεισμένων των θυρών και ήταν κάθετα αντίθετος με μια τέτοια απόφαση.

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία σκέφτεται την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων κεκλεισμένων των θυρών, ειδικά της Premier League, καθώς πιέζεται από τα τηλεοπτικά δικαιώματα αξίας δις ευρώ.

Έχει αναβάλει τους αγώνες, παρατείνοντας τη σεζόν έως το τέλος Ιουνίου, και εκτιμά πως είναι καλύτερο για τη δημόσια υγεία, λόγω του κορονοϊού, να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, όταν ξεκινήσει, χωρίς φιλάθλους.

Ο Γκάρι Νέβιλ ωστόσο σε δηλώσεις του εκφράζει την αντίθετη άποψη από την ομοσπονδία.

«Καταρχήν ότι λέμε τώρα είναι απλές προβλέψεις. Ο ιός θα κρίνει τα πάντα. Θεωρώ πως είναι λάθος να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η σεζόν χωρίς φιλάθλους. Πέρα από το γεγονός πως καταδικάζουμε δεκάδες μικρές ομάδες σε αφανισμό, ποιος πιστεύει πως σε κρίσιμα ματς οι φίλαθλοι δεν μαζευτούν έξω από το γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους. Το είδαμε στο ματς της Βαλένθια με την Αταλάντα.

Χιλιάδες έξω από το γήπεδο. Είναι πολύ βιαστικές τέτοιες συζητήσεις και πρέπει να περιμένουμε την εξέλιξη της πανδημίας», τόνισε ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ