Τι γινόταν στην Αγγλία όταν η Λίβερπουλ πήρε το τελευταίο της πρωτάθλημα (pic)

Τι γινόταν στην Αγγλία όταν η Λίβερπουλ πήρε το τελευταίο της πρωτάθλημα (pic)

Στις 28/4/1990 η Λίβερπουλ πανηγύρισε το τελευταίο της πρωτάθλημα. Φέτος, κορωνοϊού επιτρέποντος, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον θρόνο της. Δείτε τι γινόταν στη Μ. Βρετανία το 1990, όταν οι Reds είχαν... λουστεί με τη σαμπάνια του πρωταθλητή…

Αν δεν είχε διακοπεί προσωρινά – ελπίζουμε – η Πρέμιερ Λιγκ λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, πιθανότατα η Λίβερπουλ θα είχε κατακτήσει ήδη και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή.

Μια ονειρική χρονιά για τους Reds του Γιούργκεν Κλοπ, που όμως επισκιάστηκε από τον φονικό Covid-19, που έχει φέρει τα πάνω κάτω στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Τη δεδομένη στιγμή ουδείς γνωρίζει πως, αν και πότε θα αρχίσουν και πάλι τα εγχώρια πρωταθλήματα, αλλά και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Υπάρχει αισιοδοξία πάντως ότι οι εγχώριες λίγκες θα ολοκληρωθούν κανονικά, έστω και με καθυστέρηση.

Λίγη υπομονή ακόμα για τους φίλους της Λίβερπουλ, που περίμεναν 30 χρόνια για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να κατακτά και πάλι το πρωτάθλημα στην Αγγλία. 30 χρόνια… ξηρασίας για τους φίλους της ομάδας του Μερσεϊσάιντ, καθώς τελευταία φορά που κατέκτησαν το πρωτάθλημα οι Reds ήταν το 1990!

Πάμε να θυμηθούμε τι γινόταν στην Μ. Βρετανία στις 28/4/1990, που κατέκτησε η Λίβερπουλ το τελευταίο της πρωτάθλημα.

Πρωθυπουργός της Αγγλίας ήταν η Μάργκαρετ Θάτσερ (σ.σ μέχρι τις 28/11/1990), ενώ των ΗΠΑ ο Τζορντ Μπους. Ο Νέλσον Μαντέλα ήταν ελεύθερος για δύο μήνες, ενώ στην κορυφή των charts στην Μ. Βρετανία ήταν το τραγούδι «vogue» της Μαντόνα. Η πιο δημοφιλή ταινία ήταν το «Κοιτα ποιος μιλάει», ενώ το πιο δημοφιλες τηλεοπτικό σόου το «Coronation street». Παράλληλα, ένα ποτήρι μπύρας κόστιζε 1 λίρα και 9 λεπτά, ενώ πλέον στην πιο φθηνή παμπ το ποτήρι κοστίζει περίπου 4 λίρες.

Πέρασαν 30 χρόνια από το τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας του Μερσεσάιντ. Τρίαντα χρόνια παρά κάτι. Ο κορωνοϊός και η διακοπή της Πρέμιερ Λιγκα απλά καθυστερούν το… αναπόφευκτο για τους αντιπάλους της Λίβερπουλ. Είναι θέμα χρόνου πλέον η επιστροφή των Reds στην κορυφή. Στον θρονο της πρωταθλήτριας ομάδας…

Δείτε το σχετικό απόκομμα για τα 30 χρόνια από τον τελευταίο τίτλο της Λίβερπουλ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ