Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καραδοκεί για τον Γκριεζμάν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καραδοκεί για τον Γκριεζμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν περνάει καλά στη Βαρκελώνη και υπάρχουν ομάδες που είναι έτοιμες να το εκμεταλλευτούν.

Ο Αντουάν Γκριαζμάν μετακόμισε στη Βαρκελώνη με όνειρα, αλλά η πρώτη σεζόν του απέχει παρασάγγες από αυτά. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει σταθερή απόδοση και ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει μετατραπεί σε καθοριστικό παράγοντα για το παιχνίδι της, έχοντας σκοράρει μόνο 8 γκολ.

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα η οποία ψάχνει ακόμα τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αναπληρώσει το κενό του Νεϊμάρ, σκέφτεται να κινηθεί το καλοκαίρι για τον Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ. Μία μεταγραφή που αν υλοποιηθεί, θα φέρει ανακατατάξεις στο ρόστερ και θα επηρεάσει τον Γκριεζμάν.

Την άβολη κατάσταση που θα δημιουργηθεί θα επιδιώξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ενδιαφέρεται εδώ και χρόνια για τον Γκριεζμάν. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν κοντά στον Γάλλο στράικερ το καλοκαίρι του 2017, αλλά εν τέλει η Ατλέτικο δεν πούλησε.

Η Γιουνάιτεντ παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Μπαρτσελόνα και αν ο Γκριεζμάν τοποθετηθεί στη λίστα με τους υπό παραχώρηση, τότε θα καταθέσει πρόταση. Όσο για την αντίδραση του ποδοσφαιριστή της Εθνικής Γαλλίας, είναι άγνωστη προς το παρόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ