Η σέντρα μετατίθεται για τον Μάιο

Η σέντρα μετατίθεται για τον Μάιο

Ούτε κατά τη διάρκεια του Απριλίου δεν πρόκειται να επιστρέψει στη δράση το πρωτάθλημα της Premier League, με το καλύτερο σενάριο αυτή τη στιγμή να λέει μέσα Μαΐου.

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να προκαλεί χιλιάδες θανάτους καθημερινά στο πέρασμά του, με τους νεκρούς πλέον να ξεπερνούν παγκοσμίως τους 24.000.

Κάθε ποδοσφαιρική δράση στην Ευρώπη έχει διακοπεί και γίνονται διεργασίες για να βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις και να ξεκινήσουν οι διοργανώσεις την καλύτερη δυνατή χρονική στιγμή. Το ίδιο φυσικά ισχύει για την Premier League.

Οι ιθύνοντες του αγγλικού πρωταθλήματος, αρχικά είχαν θέσει ως ημερομηνία λήξης της αναβολής την 3η Απριλίου. Ωστόσο, εκείνη μετατέθηκε για 27 μέρες αργότερα, δηλαδή στις 30 Απριλίου. Πλέον, ούτε στα τέλη του επόμενου μήνα δεν είναι εφικτό να υπάρξει δράση στην Premier και η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο Νησί, μετατίθεται για τον Μάιο.

Στην καλύτερη περίπτωση, τα πρωταθλήματα στην Αγγλία θα επανεκκινήσουν στα μέσα Μαΐου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί εκ νέου τηλεδιάσκεψη, για να συζητηθούν όλα τα νέα δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ