Κορωνοϊός: Ο Γκουντογκάν στηρίζει οικονομικά τις ευπαθείς ομάδες της Γερμανίας

Κορωνοϊός: Ο Γκουντογκάν στηρίζει οικονομικά τις ευπαθείς ομάδες της Γερμανίας

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι στηρίζει έμπρακτα την περιοχή Χάινσμπεργκ η οποία έχει χτυπηθεί άσχημα από τον φονικό ιό.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν συνέβαλλε τα μέγιστα στη δημιουργία μίας υπηρεσίας αγορών που προσφέρει πακέτα προϊόντων σε νοσηλευτικό προσωπικό μιας περιοχής της Γερμανίας που έχει πληγεί ιδιαίτερα από τον κορωνοϊό.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι είχε και στο παρελθόν κάνει δωρεές, βοηθώντας τους κατοίκους της επαρχίας Χάινσμπεργκ, η οποία βρίσκεται στη βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, και ήταν από τις πρώτες που είχαν κρούσμα του Covid-19 στη Γερμανία. Ο 29χρονος διεθνής Γερμανός, με τουρκικές ρίζες, συνεργάστηκε με την τοπική ποδοσφαιρική ένωση, τον ερασιτεχνικό σύλλογο SVG Birgden-Langbroich-Schierwaldenrath και ένα σούπερ μάρκετ του Μπίργκντεν για να στήσει την επιχείρηση.

Οι ίδιοι οι παίκτες είναι αυτοί που μεταφέρουν τα ψώνια, τα οποία έχει πληρώσει ο ίδιος ο Γκουντογκάν, και τα παραδίδουν στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Επίσης, το Νο8 των «πολιτών», έχει βοηθήσει τρία νοσοκομεία του Χάινσμπεργκ, ενώ έχει αποστείλει πακέτα με τα απαραίτητα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού σε όλο το ιατρικό προσωπικό των μονάδων εντατικής θεραπείας!

Η δωρεά του Γκιουντογκάν έρχεται ως συνέχεια της προσφοράς ενός εκατομμυρίου ευρώ του προπονητή της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αγορά ιατρικών προμηθειών στον αγώνα κατά της πανδημίας στην πατρίδα του, την Καταλονία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ