Φέρντιναντ: «Να ακυρωθεί η σεζόν και δεν το λέω επειδή είναι κατά της Λίβερπουλ αυτό»

Φέρντιναντ: «Να ακυρωθεί η σεζόν και δεν το λέω επειδή είναι κατά της Λίβερπουλ αυτό»

Υπέρ της οριστικής διακοπής της Premier League χωρίς ανάδειξη πρωταθλητή είναι ο Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος έσπευσε να ξεκαθαρίσει για να μην... παρεξηγηθεί.

Ο κορωνοϊός βάζει σε μεγάλο κίνδυνο την ολοκλήρωση της Premier League και είναι αμφίβολο αν η Λίβερπουλ καταφέρει να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια. Ένα πρωτάθλημα που ήθελε 2 νίκες ακόμη για να κερδίσει και μαθηματικά!

Υπέρ της οριστικής διακοπής της Premier League για να μην εξαπλωθεί περαιτέρω ο νέος κορωνοϊός SARS-CoV-2, είναι ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ.

Ο Άγγλος πάντως έσπευσε να ξεκαθαρίσει, πως αυτό δεν το λέει για να μην πάρει τον τίτλο η Λίβερπουλ, αλλά καθαρά για λόγους υγείας.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Φέρντιναντ:

«Σε κάτι τέτοιες δύσκολες στιγμές, γίνεται φανερό πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός, η επαφή και η επικοινωνία, ειδικά όταν είσαι απομονωμένος και μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους. Κατά την προσωπική μου άποψη, αν δεν μπορέσει να βρεθεί μία άμεση λύση τις επόμενες εβδομάδες, θα πρέπει να ακυρωθεί η σεζόν και να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή.

Ξέρω, πολλοί φίλοι της Λίβερπουλ θα σκεφτούν ότι τα λέω αυτά επειδή δεν θέλω να κερδίσουν το πρωτάθλημα, ωστόσο, πιστέψτε με, λέω ακράδαντα πως προέχει η υγεία των ανθρώπων και το γενικότερο καλό της κοινωνίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ