«Να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στην Κίνα»

«Να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στην Κίνα»

Παράγοντας ομάδας της Premier League, πρότεινε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στην Κίνα, καθώς εκεί πλέον βρίσκεται σε ύφεση ο κορωνοϊός.

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Η χώρα απ’ όπου ξεκίνησε η παγκόσμια, πλέον, κρίση του κορωνοϊού, είναι μία από τις πιο ασφαλείς χώρες στον πλανήτη. Και αυτό γιατί τα κρούσματα και οι νεκροί εκεί έχουν σχεδόν μηδενιστεί, γεγονός που δίνει σε όλους μας ελπίδα.

Προφανώς αναφερόμαστε στην Κίνα, με παράγοντες ποδοσφαιρικών συλλόγων, μάλιστα, να προτείνουν να διεξαχθούν στην ασιατική χώρα αγώνες, για να μπορέσει να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν.

Εκπρόσωπος ομάδας της Premier League λοιπόν, πρότεινε στην τηλεδιάσκεψη των παραγόντων να τελειώσει στην Κίνα το πρωτάθλημα, μιας και πλέον είναι μία αρκετά ασφαλής χώρα, αλλά τόνισε ότι η συγκεκριμένη ιδέα θα απορριφθεί.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο παράγοντας, που δεν αποκάλυψε το όνομά του, στο «Athletic»:

«Δεν σημαίνει κάτι ότι έγινε η πρόταση. Αυτή η ιδέα σίγουρα θα απορριφθεί. Η μοναδική ρεαλιστική λύση είναι οι αγώνες να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, όταν το επιτρέψουν οι αρμόδιες αρχές. Οι αγώνες να γίνονται Σάββατο, Τετάρτη, Σάββατο αν και κάποιες ομάδες θα αντιδράσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ