Η Γιουνάιτεντ θυμήθηκε την γκολάρα του 17χρονου Μακέντα στο ντεμπούτο του (vid)

Η Γιουνάιτεντ θυμήθηκε την γκολάρα του 17χρονου Μακέντα στο ντεμπούτο του (vid)

Με ένα απίθανο γκολ νίκης στο φινάλε ενός αγώνα με την Άστον Βίλα συστήθηκε στο κοινό του Ολντ Τράφορντ ο 17χρονος Φεντερίκο Μακέντα πριν από 11 χρόνια.

Εχουν γραφτεί άπειρες λέξεις για τον Φεντερίκο Μακέντα και την καριέρα που περίμεναν όλοι ότι θα έκανε μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Για διάφορους λόγους ο Ιταλός επιθετικός δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, άφησε όμως το στίγμα του με τους «κόκκινους διαβόλους» για το διάστημα που αγωνίστηκε, κάτι που του αναγνωρίζεται ακόμη.

Με ανάρτησή της στα social media την Κυριακή, η Γιουνάιτεντ μνημόνευσε την γκολάρα που πέτυχε ο 28χρονος -πλέον- άσος του Παναθηναϊκού, στο ντεμπούτο του, σε ένα παιχνίδι με την Αστον Βίλα εντός έδρας για τη σεζόν 2008-9.

Με το σκορ στο 2-2 και το ματς να βρίσκεται στις καθυστερήσεις, ο 17χρονος τότε επιθετικός, πήρε την πάσα από τον Γκιγκς και αφού την υποδέχτηκε με εκπληκτικό τρόπο και πλάτη προς την εστία, γύρισε και την έστειλε στα δίχτυα μέσα σε αποθέωση. Ήταν ένα ντεμπούτο όνειρο για τον Μακέντα που έδωσε στην ομάδα του μια πολύτιμη νίκη, στη μάχη για την κατάκτηση του 18ου πρωταθλήματος της Γιουνάιτεντ.

Για την ιστορία, εκείνη τη σεζόν ο Μακέντα πέτυχε ακόμη ένα γκολ. Την αμέσως επόμενη αγωνιστική στην έδρα της Σάντερλαντ. Και πάλι νικητήριο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The technique here is just something else ✨ #MUFC #GoalOfTheDay #Macheda

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manchester United (@manchesterunited) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ