Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ενημέρωση για άγνωστο τραυματισμό του Στάρτζεον και απουσία του από τα πλέι άουτ σε 3, 2, 1...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απολογήθηκε ο Γουόκερ για το πάρτι, έρχεται τιμωρία από την Σίτι

Ο Κάιλ Γουόκερ απολογήθηκε για το πάρτι που διοργάνωσε μέσω την καραντίνας, με την Μάντσεστερ Σίτι να τονίζει ότι θα χειριστεί εσωτερικά το ζήτημα που προέκυψε.

Απολογήθηκε ο Γουόκερ για το πάρτι, έρχεται τιμωρία από την Σίτι | to10.gr

O Kάιλ Γουόκερ είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που έσπασε την καραντίνα, μην τηρώντας το lockown που έχει επιβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω του κορωνοϊού, φωνάζοντας στο σπίτι του ένα φίλο του και δυο κοπέλες επί πληρωμή για να περάσουν μερικές ώρες μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό το περιστατικό διέρρευσε στο βρετανικό Τύπο, με τον Άγγλο παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι να απολογείται δημόσια για την ανεύθυνη πράξη του να διοργανώσει ένα πάρτι εν μέσω καραντίνας, λέγοντας:

«Αντιλαμβάνομαι πως το επάγγελμά μου είναι τέτοιο που οφείλουμε να δίνουμε το σωστό παράδειγμα, απολογούμαι στην οικογένειά μου, τους φίλους μου, την ομάδα μου και τους οπαδούς που απογοήτευσα».

Η Μάντσεστερ Σίτι από την δική της πλευρά τόνισε ότι έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και πλέον θα διαχειριστεί το περιστατικό εσωτερικά, με τον 29άχρονο άσο από ότι φαίνεται να μην γλιτώνει την τιμωρία.