Κόντι: «Σκληρό αυτό που ζήσαμε στο Καραϊσκάκη, το ποδόσφαιρο θέλει κόσμο»

Κόντι: «Σκληρό αυτό που ζήσαμε στο Καραϊσκάκη, το ποδόσφαιρο θέλει κόσμο»

Ο αρχηγός της Γουλβς, Κόνορ Κόντι, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί και για τα όσα έζησαν στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Κόνορ Κόντι μίλησε για το ποδόσφαιρο και τον κορωνοϊό, αναφέρθηκε στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, χαρακτηρίζοντας σκληρό το να μην έχει κόσμο ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και τόνισε πως θα έκανε τα πάντα για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός της Γουλβς.

Για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν: «Θα είμαι ειλικρινής. Θα έκανα τα πάντα για να τελειώσει η φετινή σεζόν. Πραγματικά τα πάντα. Είχαμε μια υπέροχη σεζόν, αγαπήσαμε κάθε κομμάτι της. Είχαμε εκπληκτική σεζόν στην Ευρώπη, αρκετά καλή στο πρωτάθλημα. Είχαμε λίγα σκαμπανεβάσματα αλλά είναι κάτι στο οποίο δουλεύουμε.

Για το ενδεχόμενο να παιχτούν όλα τα υπόλοιπα ματς της χρονιάς, κεκλεισμένων των θυρών: «Όσον αφορά τα κεκλεισμένων των θυρών, καταλαβαίνω ότι μερικές φορές πρέπει να συμβεί. Αν ήταν δύσκολο; Ναι, ήταν απίστευτα σκληρό αυτό που ζήσαμε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί είναι αυτοί που κάνουν το παιχνίδι, αυτοί δίνουν την 10% επιπλέον ώθηση που χρειάζεται η ομάδα με την ενέργεια και το πάθος τους στις κερκίδες. Οπότε ναι ήταν πολύ δύσκολο, αλλά νομίζω ότι πλέον πρέπει να το συνηθίσουμε. Οπότε θα έκανα τα πάντα για να ολοκληρωθεί η σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ