«Πηγαίνει δανεικός στην Τσέλσι ο Κουτίνιο»

«Πηγαίνει δανεικός στην Τσέλσι ο Κουτίνιο»

Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι έχουν έρθει σε συμφωνία για τον μονοετή δανεισμό του Φελίπε Κουτίνιο.

Ο Φελίπε Κουτίνιο δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα στην Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να μην αιτιολογήσει τα χρήματα που δαπάνησαν οι Μπλαουγκράνα για τον αποκτήσουν από την Λίβερπουλ.

Τις προηγούμενες μέρες ρεπορτάζ από την Ισπανία ανέφεραν ότι η ισπανική ομάδα θέλει να… απαλλαγεί από τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, βάζοντας ως τιμή πώλησης τα 90 εκατ. ευρώ.

Πλέον, σύμφωνα με την καταλανική «SPORT» η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για τον μονοετή δανεισμό του Κουτίνιο, αν και η ισπανική ομάδα πίεσε τους Λονδρέζους να αποκτήσουν τον 27άχρονο άσο με κανονική μεταγραφή, ρίχνοντας την τιμή πώλησης.

Ωστόσο, η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ δεν ήθελε κάτι τέτοιο, με τις δυο πλευρές να έχουν κλείσει την συμφωνία στα 30 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό ενός έτους, ενώ στο συμβόλαιο θα υπάρχει και ρήτρα για αγορά έναντι 65 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κουτίνιο αυτήν την στιγμή ανήκει στην Μπάγερν με μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ