Έκανε το… αγροτικό του και επιστρέφει στη Σίτι ο Ανχελίνο

Έκανε το… αγροτικό του και επιστρέφει στη Σίτι ο Ανχελίνο

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Λειψίας, ο Ανχελίνο αναμένεται να επιστρέψει στο τέλος της σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ανχελίνο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στις αρχές του 2020 με τη φανέλα της Λειψίας, έχοντας καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα και βοηθώντας τα μέγιστα στην πορεία του γερμανικού συλλόγου σε Bundesliga και Champions League.

Ο 23χρονος ξεκίνησε βασικός σε οκτώ επίσημα παιχνίδια, «αναγκάζοντας» τον αθλητικό διευθυντή του γερμανικού συλλόγου, Μάρκος Κρέσε, να δηλώσει πως «οι εμφανίσεις του Ανχελίνο δείχνουν την ποιότητα και την ποδοσφαιρική ευφυία του».

Η Λειψία θα επιθυμούσε σφόδρα την παραμονή του αριστερού μπακ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο η οψιόν αγοράς των 30 εκ. ευρώ κρίνεται πολύ υψηλή για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αλλά και ο ίδιος ο Ισπανός αμυντικός, εμφανίζεται αποφασισμένος να επιστρέψει στο «Έτιχαντ» και να διεκδικήσει θέση στο βασικό σχήμα των «πολιτών»: «Είμαι ακόμη παίκτης της Σίτι και δε θα σταματήσω να παλεύω για να βρεθώ στην πρώτη ενδεκάδα», είπε ο Ανχελίνο, που ξεπήδησε από τα τμήματα υποδομής της Ντεπορτίβο λα Κορούνια, σε ισπανική εφημερίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ