Φαν Ντάικ : «Δεν γινόταν καλύτερα»

Φαν Ντάικ : «Δεν γινόταν καλύτερα»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δεν μπορούσε να φανταστεί ιδανικότερο ντεμπούτο με τη φανέλα της Λίβερπουλ, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ολλανδός.

Ο ακριβότερος αμυντικός του κόσμου, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έκανε ντεμπούτο με νικητήριο γκολ σε ντέρμπι Κυπέλλου για την Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Ο Ολλανδός σέντερ μπακ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους ρεντς μετά την μετακόμισή του από την Σαουθάμπτον και στο 84′ με κεφαλιά χάρισε στην νέα του ομάδα την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου με το 2-1 επί της μισητής αντιπάλου Έβερτον.

«Δεν νομίζω ότι γινόταν καλύτερα, ήταν μία φανταστική βραδιά. Ήμασταν άτυχοι που δεχτήκαμε γκολ, αλλά το να σκοράρεις το νικητήριο γκολ σε ντέρμπι στο ντεμπούτο σου είναι κάτι που ονειρεύεται κάθε παιδί κι εγώ το έκανα», είπε ο Φαν Ντάικ και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που περάσαμε στον επόμενο γύρο. Έχουμε μία ευκαιρία να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Είμαι ευτυχής για το ντεμπούτο, το γκολ και τη νίκη. Είναι απλά φανταστικό».

Όσο για τις πρώτες εντυπώσεις από την νέα του ομάδα, ο Φαν Ντάικ ανάφερε: «Είμαι με την ομάδα μόλις 4-5 μέρες, αλλά απ’ ότι έχω δει είναι ένα εκλεκτό γκρουπ με πολλή ποιότητα και προσωπικότητα. Όλοι με έχουν καλωσορίσει, απλά θέλω να βελτιωθώ και να δουλεύω καθημερινά για την ομάδα και τον κόσμο. Υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ήταν απλά η αρχή. Δεν είχα παίξει για τρεις εβδομάδες, είμαι ικανοποιημένος που πήρα την ευκαιρία και που περάσαμε. Ήταν δύσκολο ματς αλλά είμαστε στον επόμενο γύρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ