Λίβερπουλ: Κάνει το «μπαμ» με Μπάμπε, αν φύγει ο Μανέ

Λίβερπουλ: Κάνει το «μπαμ» με Μπάμπε, αν φύγει ο Μανέ

Ο Σαντιό Μανέ είναι ο διακαής πόθος της Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του, στο πρόσωπο του Κίλιαν Μπαμπέ.

Ο Σαντιό Μανέ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Σενεγαλέζο να είναι ο διακαής πόθος του Ζινεντίν Ζιντάν για τα άκρα της επίθεσης.

Ο άσος της Λίβερπουλ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική χρονιά (μέχρι αυτή να σταματήσει λόγω κορωνοϊού), καθώς σε 24 αγώνες στην Premier League έχει σημειώσει 14 γκολ και 7 ασίστ και σύμφωνα με την Sun η Βασίλισσα είναι διατεθειμένη να κυνηγήσει την υπόθεση του 28άχρονου άσου.

Ο Μανέ δεσμεύεται με την Λίβερπουλ με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο στη Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύουν ότι μια πρόταση κοντά στις 150 εκατ. λίρες είναι αρκετή έτσι ώστε να κάνουν τον Σενεγαλέζο κάτοικο Μπερναμπέου. Μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι εκπρόσωποι του Μανέ έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρώτες επαφές με την Ρεάλ για μια πιθανή μετακίνηση.

Έχει βρει τον αντικαταστάτη η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ δεν είναι αρνητική στην αποχώρηση του Μανέ,με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο μπαμ της μεταγραφικής περιόδου.

Οι Ρεντς σε περίπτωση που ο Μανέ αποχωρήσει εν τέλη από το Άνφιλντ έχουν βάλει στο στόχαστρο τους για αντικαταστάτη του Σενεγαλέζου άσου, τον Κίλιαν Μπαμπέ.

Η Λίβερπουλ όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sun είναι ικανή να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Γάλλου επιθετικού (420 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα), λόγω του μεγάλου deal που έχει πετύχει με την Nike.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ