Κλοπ για Χίλσμπορο: «Έχετε τις προσευχές μας και την αγάπη μας!» (vid)

Κλοπ για Χίλσμπορο: «Έχετε τις προσευχές μας και την αγάπη μας!» (vid)

Δείτε το συγκινητικό μήνυμα του Γιούργκεν Κλοπ για την επέτειο της τραγωδίας του Χίλσμπορο.

Σαν σήμερα, στις 15 Απριλίου 1989, 96 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο «Χίλσμπορο» στον ημιτελικό του FA Cup ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πριν λίγο η διοίκηση των «κόκκινων» μέσω ανάρτησής της απέτισε φόρο τιμής στα αδικοχαμένα θύματα του «Χίλσμπορο» και το ίδιο έκανε φυσικά και ο προπονητής του συλλόγου, Γιούργκεν Κλοπ, με ένα ιδιαιτέρως συγκινητικό μήνυμά του.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως οι προσευχές του και η αγάπη του είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και πως παρά το γεγονός ότι δεν γίνεται να είναι όλοι παρόντες στο «Άνφιλντ» για να τιμηθεί όπως πρέπει η μνήμη των νεκρών, ο ένας είναι στις σκέψεις του άλλου όπως πρέπει.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κλοπ:

«Σήμερα είναι η πιο σημαντική ημέρα για τον σύλλογό μας, κάθε χρόνο. Το πλάνο ήταν ότι θα ήμασταν όλοι μαζί στο Άνφιλντ σήμερα, όμως αυτό δεν είναι δυνατό. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να σας διασφαλίσουμε είναι ότι βρισκόμαστε ο ένας στις σκέψεις του άλλου. Και πιστέψτε με, είστε στις σκέψεις μας. Έχετε τη σκέψη μας, τις προσευχές μας και πάνω από όλα την αγάπη μας. You’ll never walk alone!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ