Το άγνωστο επεισόδιο του Ντιουφ με τον Τζέραρντ

Το άγνωστο επεισόδιο του Ντιουφ με τον Τζέραρντ

Ο Σιναμά Πονγκόλ αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο επεισόδια στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ, με τον Τζέραρντ και τον Ντιουφ που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Ο Φλοράν Σιναμά-Πονγκόλ αποκάλυψε σε live συνέντευξή του στο Instagram ένα θερμό επεισόδιο που είχε συμβεί πριν πολλά χρόνια στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ ανάμεσα στον Στίβεν Τζέραρντ και τον Ελ Χατζί Ντιούφ.

«Ήταν το ημίχρονο ενός φιλικού και τσακώθηκαν ο Ντιούφ με τον Τζέραρντ. Οι δυο τους μισιούνταν! Ήταν τόσο έντονο που είχα τρομάξει. Ήμουν τότε 18 ετών και σκεφτόμουν ‘φαντάζεσαι να είναι όλοι οι παίκτες έτσι σε αυτό το επίπεδο;’. Ο Τζέραρντ μπήκε στο ημίχρονο έξαλλος στα αποδυτήρια φωνάζοντας ‘πρέπει να δίνεται πάσες’.

Ο Ντιούφ δεν ανέχτηκε τους υψηλούς τόνους του συμπαίκτη του και αντέδρασε έντονα. Τα αγγλικά του ήταν χάλια, βέβαια. Ο Τζέραρντ τον φώναξε και του είπε ‘Ε, μ@@@@α’ («hey, you fucker»).

Ο Ντιούφ δεν μπορούσε να απαντήσει στα αγγλικά και τότε έπιασε τον προπονητή Ζεράρ Ουγιέ και του είπε ‘Πες στον Τζέραρντ πως θα του γ@@@@@ω τη μάνα’», ανέφερε ο Σιναμά-Πονγκόλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ