Σέζνι: «Όσο ήμουν στην Άρσεναλ κάπνιζα και ο Βενγκέρ το γνώριζε»

Σέζνι: «Όσο ήμουν στην Άρσεναλ κάπνιζα και ο Βενγκέρ το γνώριζε»

Στην αποκάλυψη ότι όσο βρίσκονταν στην Άρσεναλ κάπνιζε συστηματικά προέβη ο Βόιτσεχ Σέζνι

Στην αποκάλυψη ότι όσο βρίσκονταν στην Άρσεναλ κάπνιζε συστηματικά προέβη ο Βόιτσεχ Σέζνι. Μάλιστα ο νυν τερματοφύλακας της Γιουβέντους παραδέχτηκε ότι αυτήν την συνήθεια του την γνώριζε και ο Αρσέν Βενγκέρ, ενώ τόνισε ότι ήταν και ένας από τους λόγους που εν τέλει αποχώρησε από τους Κανονιέρηδες.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:
Όσο ήμουν στην Άρσεναλ κάπνιζα συστηματικά και ο προπονητής το ήξερε πολύ καλά. Το μόνο που ήθελε ήταν να μην το κάνω στα αποδυτήρια. Λόγω του στρες από τους αγώνες, κάπνιζα αμέσως μετά τα ματς, όταν η ομάδα βρισκόταν ακόμα στα αποδυτήρια. Πήγαινα στα ντους, έτσι ώστε να μην μπορούν να με δουν οι συμπαίκτες μου και άναβα ένα τσιγάρο. Ωστόσο, κάποιος με είδε και το είπε στον προπονητή. Τον είδα μερικές μέρες μετά, με ρώτησε αν είναι αλήθεια και του απάντησα ναι.

Μου έβαλε πρόστιμο, μου εξήγησε ότι για κάποιες μέρες θα με αφήσει στον πάγκο αλλά δεν έγινε μεγάλη κουβέντα για το θέμα, ήταν απόλυτα επαγγελματίας. Νόμιζα ότι θα επιστρέψω στην ομάδα έπειτα από μερικές εβδομάδες, ο Οσπίνα έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και κράτησε τη θέση του. Αυτό σήμαινε ότι θα μπορούσα είτε να μείνω και να προσπαθήσω να γίνω ξανά βασικός ή να πείσω τον Βενγκέρ ότι το καλύτερο για μένα θα ήταν να φύγω δανεικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ