Σέζνι: «Κάπνισα στα αποδυτήρια και με έθεσαν εκτός ομάδας…»

Σέζνι: «Κάπνισα στα αποδυτήρια και με έθεσαν εκτός ομάδας…»

O Πολωνός πορτιέρο της Γιουβέντους μίλησε για την παρουσία του στην Αρσεναλ και τον λόγο που έφυγε από τους Κανονιέρηδες.

Σε περιστατικό που συνέβη στα αποδυτήρια και τον έφερε στην πόρτα της εξόδου, όταν αγωνιζόταν στην Αρσεναλ, αναφέρθηκε ο Βόιτσεχ Σέζνι.

Ο 30χρονος γκολκίπερ το 2015 έπαιζε στους Κανονιέρηδες, ωστόσο, μετά από μία ήττα από την Σαουθάμπτον κάπνισε στα αποδυτήρια, γεγονός που δεν άφησε ατιμώρητο ο προπονητής του.

Αμέσως, τον έθεσε εκτός ομάδας, με τον Οσπίνα να παίρνει τη φανέλα του βασικού και τον Σέζνι τον δρόμο για την Ιταλία, όπου αγωνίστηκε αρχικά στην Ρόμα και πλέον παίζει στη Γιουβέντους.

«Εκείνη την εποχή κάπνιζα κανονικά και ο προπονητής το ήξερε. Απλά δεν ήθελε κανένας να καπνίζει στα αποδυτήρια και αυτό το ήξερα. Εξαιτίας των συναισθημάτων από το παιχνίδι, ήθελα ένα τσιγάρο μετά το ματς κι όταν η ομάδα ήταν ακόμα μέσα.

Ήμουν στη γωνία στα ντουζ, άρα ήμουν ακριβώς στην άλλη πλευρά των αποδυτηρίων, που κανείς δεν με έβλεπε. Κάποιος με είδε, δεν ήταν καν ο προπονητής μπροστά και του το είπε. Με ρώτησε αν είναι αλήθεια και του είπα την αλήθεια. Με τιμώρησε και μου είπε ότι θα είμαι εκτός ομάδας για λίγο. Δεν υπήρχαν αντιδράσεις ή αντιδικίες. Ήμουν επαγγελματίας.

Περιμένω την ευκαιρία μου, αλλά ο Οσπίνα έπαιξε πραγματικά πολύ καλά και έμεινε βασικός. Τότε, αποφάσισα να αποδείξω ότι είμαι ο καλύτερος, πηγαίνοντας δανεικός. Ακούγεται περίεργο, αλλά μερικές φορές είναι η μόνη επιλογή», είπε ο Πολωνός τερματοφύλακας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ