Πρόεδρος Γουότφορντ: «Να επιστρέψουμε χωρίς να επιβαρύνουμε το σύστημα υγείας»

Πρόεδρος Γουότφορντ: «Να επιστρέψουμε χωρίς να επιβαρύνουμε το σύστημα υγείας»

Ο πρόεδρος της Γουότφορντ δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει η Premier League, αλλά μόνο κάτω από απόλυτη ασφάλεια.

«Αισθάνομαι άβολα σε αυτό το στάδιο να μιλάω για το ποδόσφαιρο, ενώ υπάρχει πίεση στο NHS και αυτό πρέπει να είναι προτεραιότητα. Θέλω να συνεχίσει το ποδόσφαιρο; Απολύτως… Θα καθοδηγηθούμε από την κυβέρνηση. Εάν λένε ότι είναι ασφαλές και δεν πρόκειται να ασκήσουμε πίεση στο NHS, τότε θα είναι φανταστικό. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να οδηγηθούμε για να βεβαιωθούμε ότι είναι ασφαλές και ότι δεν βιαζόμαστε» τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Γουότφορντ, Σκοτ Ντάξμπαρι, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επιστροφής της Premier League.

Η Γουότφορντ προσφέρει κρεβάτια, χώρους ξεκούρασης και φαγητού σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να βοηθήσει το Σύστημα Υγείας της χώρας, με τον πρόεδρο του συλλόγου να δηλώνει πως νιώθει υπέροχα που βοηθά.

«Αισθάνομαι πραγματικά υπέροχα που μπορέσαμε να βοηθήσουμε το νοσοκομείο και είναι μια πραγματική επίδειξη της ποιότητας του προσωπικού που έχουμε σε αυτό τον σύλλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ