Επιμένουν οι Βρετανοί για Νταμπίζα και Νιούκαστλ

Επιμένουν οι Βρετανοί για Νταμπίζα και Νιούκαστλ

Οι Αγγλοι γράφουν ότι ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Νιούκαστλ για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Νίκο Νταμπίζα και την Νιούκαστλ, με τους Βρετανούς να γράφουν για μια ακόμα φορά το τελευταίο διάστημα, ότι ο πρώην παράγοντας του Παναθηναϊκού θα αναλάβει επιτελικό ρόλο στις Καρακάξες.

Το Σάββατο οι Αγγλοι αναφέρθηκαν και πάλι στον Νίκο Νταμπίζα, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Νιούκαστλ, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Οι Βρετανοί αναφέρονται επίσης στο πέρασμά του παλαίμαχου άσου από την αγγλική ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε από το 1998 έως το 2003.

Επίσης, κάνουν ειδική αναφορά στο επενδυτικό κονσόρτσιουμ από τη Σαουδική Αραβία που βρίσκεται κοντά στην εξαγορά της Νιούκαστλ και τονίζουν ότι στόχος των επενδυτών είναι η σταδιακή επαναφορά της ομάδας στην ελίτ του εγχώριου ποδοσφαίρου.

Πρώτα μέσα από την διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στη συνέχεια μέσω της διεκδίκησης τίτλων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα στην Μεγάλη Βρετανία, τα οποία ανέφεραν ότι οι Αραβες θέλουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ