«Να σταματήσει το πρωτάθλημα και να δοθεί ο τίτλος στη Λίβερπουλ»

«Να σταματήσει το πρωτάθλημα και να δοθεί ο τίτλος στη Λίβερπουλ»

Ο Ζεράρ Ουγιέ μίλησε για την πιθανή επανέναρξη της Premier League, λέγοντας πως δεν θα πρέπει να ξεκινήσει, αλλά να δοθεί ο τίτλος στην πρώην ομάδα του.

Ο Ζεράρ Ουγιέ τόνισε πως η Αγγλία θα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Γαλλίας και να βάλει οριστικό «λουκέτο» δίνοντας τον τίτλο στους «Reds».

Ο Γάλλος, ο οποίος έκατσε στον πάγκο της Λίβερπουλ σε 304 παιχνίδια, από το 1998 μέχρι το 2004 μίλησε για την πιθανή επανέναρξη της Premier League, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν θα πρέπει να ξεκινήσει και να δοθεί ο τίτλος στην πρώην ομάδα του.

«Η Αγγλία θα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Γαλλίας. Το έδωσαν στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία είχε ένα καθαρό προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Νομίζω πως τα πράγματα είναι ίδια στην Premier League. Η Λίβερπουλ χρειάζεται ουσιαστικά δύο ακόμα νίκες για να εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο.

Αν υπήρχε διαφορά μεταξύ δύο ή τριών βαθμών τότε θα μπορούσαμε να διαφωνήσουμε. Τώρα η Λίβερπουλ είναι μπροστά με διαφορά 25 βαθμών. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει το πρωτάθλημα. Το αξίζει», τόνισε χαρακτηριστικά στο «TalkSport».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ