Πάρσλοου: «Ψάχνουμε φόρμουλα για συνέχεια της σεζόν»

Πάρσλοου: «Ψάχνουμε φόρμουλα για συνέχεια της σεζόν»

Ο Κρίστιαν Πάρσλοου τόνισε ότι όλες οι ομάδες στην Premier League ψάχνουν τρόπο για να ξεκινήσει και πάλι η χρονιά και να μην διακοπεί οριστικά λόγω του κορωνοϊού.

Η Premier League είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει τη σεζόν, αλλά «δεν έχει βρει» μια φόρμουλα που θα της επέτρεπε να το κάνει, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Άστον Βίλα, Κρίστιαν Πάρσλοου.

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Αγγλία έχει τεθεί σε αναστολή από τα μέσα Μαρτίου λόγω του κορωνοϊού, με το Ηνωμένο Βασίλειο να καταγράφει περισσότερους από 30.000 θανάτους.

Οι 20 σύλλογοι της Premier League συζήτησαν σχέδια για πιθανή επιστροφή στη δράση τον Ιούνιο σε «εγκεκριμένους ουδέτερους χώρους», αλλά δεν μπορούν να ληφθούν μέτρα έως ότου υπάρξει απόφαση από την κυβέρνηση για πιθανές αλλαγές στους περιορισμούς τη καραντίνας.

«Δεν μπορέσαμε να βρούμε πουθενά τη φόρμουλα για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν», δήλωσε ο Πάρσλοου στους The Times. «Μου λένε πόσο έντονη είναι η πρόθεση της κυβέρνησης να επιστρέψει το ποδόσφαιρο. Παραμένω στην άποψη ότι πρόκειται να ολοκληρώσουμε αυτή τη σεζόν και είναι το ερώτημα του πότε και πώς και όχι αν.»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ