Premier League: 200 ματς live στην τηλεόραση και σε διαφορετικές ώρες

Premier League: 200 ματς live στην τηλεόραση και σε διαφορετικές ώρες

Η Premier League ετοιμάζει επανάσταση στον τηλεοπτικό τομέα με την επιστροφή της στη δράση, προκειμένου να εξυπηρετήσει όσο περισσότερο κόσμο.

Ο κορωνοϊός έχει «παγώσει» τα πάντα στον παγκόσμιο αθλητισμό, όμως σιγά σιγά προσπαθούν άπαντες να μπουν σε μια κανονικότητα. Στην Premier League έχουν εκπονήσει το πλάνο επανέναρξης, ενώ ετοιμάζουν κι άλλα σχέδια για να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η επιστροφή στη δράση για τον κόσμο.

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail αποκαλύπτει πως οι ποδοσφαιρικές Αρχές ψάχνουν να βρουν τρόπο να διεξάγονται όλα τα ματς διαφορετικές ημέρες, προκειμένου καθημερινά να προβάλλονται όλα τα παιχνίδια live είτε από την τηλεόραση, είτε ελεύθερα από το διαδίκτυο μέσω του Youtube των SkySports και BT Sport.

Το σενάριο αυτό αφορά τα 200 παιχνίδια των Premier League και Τσάμπιονσιπ αυτή τη στιγμή, αφού το μέλλον των League One και League Two κάθε άλλο παρά βέβαιο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή τη στιγμή.

Εφόσον η βρετανική κυβέρνηση ανάψει και το πράσινο φως για να διεξαχθούν κανονικά τα πρωταθλήματα από τις αρχές Ιουνίου και μετά, όπως ορίζει και το Project Restarτ, δεδομένα θα υπάρξει μέριμνα ώστε τα ματς να μπορεί ο κόσμος να τα χαρεί τηλεοπτικά στη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας.

Σημειώνεται πως την προσεχή Δευτέρα θα κριθούν – πιθανότατα – όλα για τη συνέχιση της φετινής Premier League, τις ημερομηνίες που θα οριοθετήσουν τη διάρκεια των αγώνων και των εναπομείναντων αγωνιστικών και τη συμφωνία που θα γίνει με όλα τα κλαμπ αναφορικά με τα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ