Τότεναμ: Νέα μπλεξίματα για τον Οριέ

Τότεναμ: Νέα μπλεξίματα για τον Οριέ

Ο 27χρονος μπακ παραβίασε για δεύτερη φορά τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Η Τότεναμ έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα καθώς ο αμυντικός της, Σερζ Οριέ, φαίνεται να έχει παραβιάσει για δεύτερη φορά τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης!

Ο 27χρονος δεξιός μπακ από την Ακτή Ελεφαντοστού ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα Social Media φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται αυτός και ο κομμωτής του, έπειτα από κούρεμα. Το… επιλήψιμο έγκειται στο ότι τα κομμωτήρια είναι προγραμματισμένο να ανοίξουν στην Αγγλία μετά τις 4 Ιουλίου ενώ απαγορεύονται και οι κατ’ οίκον επισκέψεις!

Οι «Σπερς» ανακοίνωσαν πως το ζήτημα διερευνάται και θα γίνουν οι κατάλληλοι χειρισμοί. Ο Οριέ, στην ανάρτησή του, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τόσο εγώ, όσο και ο κομμωτής μου, είμαστε αρνητικοί στον κορονοϊό. Επομένως, σταματήστε να μιλάτε αλόγιστα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Οριέ είχε «συλληφθεί» να προπονείται παρέα με τον συμπαίκτη του, Μούσα Σισοκό, κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Αμφότεροι είχαν απολογηθεί στη διοίκηση της Τότεναμ ενώ είχαν κάνει, τότε, γενναία δωρεά στο ιατρικό προσωπικό νοσοκομείου του Λονδίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ