Ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν θέλει τον μετρ των deals στη Νιουκάσλ

Ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν θέλει τον μετρ των deals στη Νιουκάσλ

Ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Διάδοχος ζήτησε από τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Λιλ, Λουίς Κάμπος, να μετακομίσει στην Αγγλία.

Ο Νίκος Νταμπίζας αντιμετωπίζει μεγάλο ανταγωνισμό για ένα διοικητικό πόστο στη Νιουκάσλ… Η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» αναφέρει ότι οι συνεργάτες του Σαουδάραβα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν προσέγγισαν τον Λουίς Κάμπος και του πρότειναν συνεργασία.

Ο Γάλλος παράγοντας, ο οποίος θεωρείται… υπαίτιος για deals που ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια ευρώ, εργάζεται ως διευθυντής ποδοσφαίρου στη Λιλ. Παλαιότερα, είχε ανάλογο ρόλο στη Μονακό και ανταπεξήρθε με μεγάλη επιτυχία.

Σε πρώτη φάση, ο Κάμπος φέρεται να απάντησε αρνητικά στην πρόταση να δουλέψει στη Νιουκάσλ. Ωστόσο, η γαλλική εφημερίδα εκτιμά ότι το περιβάλλον του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν θα επανέρθουν με νέα πρόταση στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο Λουίς Κάμπος πιστώνεται την ανάδειξη των Κιλιάν Εμπαπέ, Χάμες Ροντρίγκες, Άντονι Μαρτιάλ, Φαμπίνιο, Μπερνάντο Σίλβα και άλλων άσων. Υπενθυμίζεται ότι τα τοπικά ΜΜΕ της Βόρειας Αγγλίας, αναφέρουν ότι ο Νίκος Νταμπίζας συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο της νέας ιδιοκτησίας για μία θέση στη διοίκηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ