Μουρίνιο: «Δεν θα υπάρξουν τρελά ποσά για μεταγραφές»

Μουρίνιο: «Δεν θα υπάρξουν τρελά ποσά για μεταγραφές»

Ο τεχνικός της Τότεναμ τόνισε δεν θα υπάρξουν «τρελά» ποσά για μεταγραφές, ενώ για τη δική του ομάδα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα κινηθεί με σύνεση.

Την κοινή πεποίθηση ότι η οικονομική κρίση που προκαλείται από την πανδημία του κορονοϊού, θα «προσγειώσει» τις μεταγραφικές δαπάνες των ποδοσφαιρικών συλλόγων, ενστερνίζεται ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο τεχνικός της Τότεναμ, μιλώντας στο Sky Sports, εκτίμησε ότι, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον, δεν θα υπάρξουν «τρελά» ποσά για μεταγραφές, ενώ για τη δική του ομάδα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα κινηθεί με σύνεση.

«Είναι φυσιολογικό ότι θα υπάρξει μία διαφορετική αγορά. Δεν βλέπω τον κόσμο του ποδοσφαίρου έτοιμο να διαθέσει τα τρελά ποσά που είχαμε συνηθίσει και να κάνει τρελές επενδύσεις, που κάποιοι σύλλογοι και κάποια πρωταθλήματα συνήθιζαν να κάνουν» δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε: «Θα ήθελα ο σύλλογός μου να είναι αυτό που ξέρω ότι θα είναι: λογικός, ισορροπημένος, να μην δαπανήσει ένα σωρό χρήματα και να προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στην κατάσταση, όχι μόνο του ποδοσφαίρου, αλλά γενικά του κόσμου και της κοινωνίας».

Παράλληλα, ο Μουρίνιο επισήμανε ότι ένα βασικό ερώτημα είναι το πότε θα οριστεί η μεταγραφική περίοδος, εκτιμώντας ότι δεν είναι δυνατόν να μείνει το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου και ότι θα πρέπει να μετακινηθεί.

Τέλος, ο τεχνικός της Τότεναμ χαρακτήρισε «πολύ σκληρό» το γεγονός ότι το αγγλικό πρωτάθλημα δεν έχει ορίσει ακόμη ημερομηνίες επανεκκίνησης, τη στιγμή που η Bundesliga έχει ήδη ξαναρχίσει, ενώ Πορτογαλία και Ισπανία έχουν προγραμματίσει ήδη την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ