«Η Γουλβς θέλει τον Ιγκουαΐν»

«Η Γουλβς θέλει τον Ιγκουαΐν»

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού της Γιουβέντους.

Το συμβόλαιο του Γκονζάλο Ιγκουαΐν με την Γιουβέντους μπορεί να λήγει το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο, ο Αργεντινός επιθετικός πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ιταλική ομάδα τη νέα σεζόν.

Ο Λατινοαμερικάνος στράικερ γνωρίζει και ο ίδιος ότι το μέλλον του είναι μακριά από το Τορίνο, με πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να ερίζουν για την απόκτησή του. Μία από αυτές είναι η Γουλβς.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League ενδιαφέρεται για τον έμπειρο επιθετικό, που ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με τους Βρετανούς, όμως, οι Λύκοι δεν είναι η μοναδική ομάδα από το Νησί που θέλει τον Ιγκουαΐν, αφού για την απόκτησή του φέρεται να ενδιαφέρεται και η Νιουκάστλ.

Η Mirror μάλιστα αναφέρει ότι για τον έμπειρο στράικερ υπάρχει ενδιαφέρον και από την πατρίδα του, με την Ρίβερ Πλέιτ να κοιτάζει την περίπτωσή του. Ο ίδιος όμως θα ήθελε να παραμείνει στην Ευρώπη και να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ