Κριστιάν Παβόν: Ο παικταράς της Μπόκα , αντι-Σάντσες της Αρσεναλ (vids)

Κριστιάν Παβόν: Ο παικταράς της Μπόκα , αντι-Σάντσες της Αρσεναλ (vids)

Η Αρσεναλ βρήκε τον ιδανικό αντικαταστάτη του Αλέξις Σάντσες στο πρόσωπο του εκρηκτικού Κριστιάν Παβόν της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν πήρε κατάκαρδα τη συμφωνία του Αλέξις Σάντσες με τη Μάντσεστερ Σίτι. Το αντίθετο. Ο προπονητής της Αρσεναλ ήδη βρήκε τον αντικαταστάτη του Χιλιανού επιθετικού και σκοπεύει να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της ομάδας του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «SUN», λοιπόν, ο Αλσατός τεχνικός έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τη διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς, για την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού της, Κριστιάν Παβόν. Η μεταγραφή του οποίου αναμένεται να κοστίσει περίπου 30 εκατ. ευρώ. Δηλαδή 10 εκατ. ευρώ περισσότερα από όσα θα πάρει η Αρσεναλ από τη Σίτι, για να της παραχωρήσει από τώρα τον Σάντσες.

Ο Παβόν αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά της επίθεσης, αλλά το εύρος των δυνατοτήτων του τον κάνουν να αγωνίζεται με άνεση σχεδόν… παντού! Θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Λατινική Αμερική και ήδη έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην εθνική Αργεντινής (2 συμμετοχές).

Η Μπόκα αρνήθηκε το πρωί της Τετάρτης ότι έχει λάβει επίσημη προσφορά από την Αρσεναλ για τον ποδοσφαιριστή της, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι είναι ανοιχτή σε συζητήσεις για την παραχώρησή του. Στη σωστή τιμή…

ΙΔΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΒΟΝ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ