Συγκλονιστικός Φαν Ντάικ: «Οι γιατροί είχαν πει να γράψω τη διαθήκη μου»

Συγκλονιστικός Φαν Ντάικ: «Οι γιατροί είχαν πει να γράψω τη διαθήκη μου»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μίλησε στο ESPN για τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του όταν ήταν 20 χρονών, που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Για την τεράστια περιπέτεια υγείς, τις δύσκολες στιγμές και τη σκέψη ακόμα και του θανάτου, που τον έκαναν να γράψει μέχρι και διαθήκη, μίλησε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο ESPN.

Μόλις στα 20 του χρόνια ο Ολλανδός αμυντικός είχε λοίμωξη στα νεφρά, σκωληκοειδίτιδα και περιτονίτιδα μαζί, με αποτέλεσμα οι γιατροί να μιλήσουν στη μητέρα του ακόμα και για πιθανότητα θανάτου.

Ο Φαν Ντάικ περιέγραψε την περιπέτειά του:

«Ακόμα θυμάμαι να είμαι στο κρεβάτι του νοσοκομείου και το μοναδικό που θυμάμαι είναι να έχω παντού σωληνάκια και καλώδια. Το σώμα μου ήταν σε κάκιστη κατάσταση και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Είναι λογικό εκείνες τις στιγμές να περνούν από το μυαλό σου τα χειρότερα σενάρια. Η ζωή μου διέτρεχε τεράστιο κίνδυνο.

Προσευχόμασταν με τη μητέρα μου, της είπαν να γράψω τις τελευταίες επιθυμίες μου και υπογράψαμε κάτι έγγραφα πως αν τελικά πέθαινα, τα μισά χρήματά μου θα πήγαιναν σε εκείνη. Κανείς δεν ήθελε να το συζητά, αλλά ήταν ένα ενδεχόμενο και μπορούσα να είχα φύγει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ