Ιγκάλο: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τη Γιουνάιτεντ»

Ιγκάλο: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τη Γιουνάιτεντ»

Ο Νιγηριανός επιθετικός ελπίζει να βοηθήσει περισσότερο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φτάσει όλο και πιο ψηλά, μετά την παράταση του δανεισμού του από τη Σανγκάη Σενχουά μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2021.

Ο Όντιον Ιγκάλο, του οποίου η αρχική περίοδος δανεισμού από την κινεζική ομάδα έληξε στις 31 Μαΐου, σημείωσε τέσσερα γκολ σε οκτώ παιχνίδια για την Γιουνάιτεντ προτού ανασταλεί το πρωτάθλημα λόγω του κορωνοϊού.

«Αισθάνομαι πλήρης και είμαι έτοιμος να προχωρήσω. Οι τελευταίες ημέρες ήταν δύσκολες καθώς υπήρξαν διαφορετικές συζητήσεις για το μέλλον», είπε στην ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Τώρα έχει επεκταθεί ο δανεισμός μου. Θα είμαι εδώ μέχρι τον Ιανουάριο. Θέλω απλώς να δουλέψω σκληρά και να το απολαύσω, να υποστηρίξω την ομάδα και να κάνω οτιδήποτε μπορώ, για να μας κάνει να ανέβουμε ψηλότερα».

Η Γιουνάιτεντ είναι πέμπτη με 45 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την Τσέλσι, εννέα αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, η οποία θα αρχίσει ξανά στις 17 Ιουνίου.

«Δεν μπορώ να περιμένω να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο Ιγκάλο. «Εργαζόμαστε σκληρά και πιστεύω ότι θα τα πάμε υπέροχα. Όλοι φαίνονται καλοί. Τρέξιμο, σκληρή δουλειά και παιχνίδι. Όλοι γίνονται όλο και καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ