Γουλβς: Φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ!

Γουλβς: Φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League θα δώσει φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ την ερχόμενη Τρίτη (9/6).

Σε διαδικασία επανεκκίνησης βρίσκεται το βρετανικό ποδόσφαιρο, με τους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ να μετρούν αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μία από τις ομάδες που προσπαθεί να βρει ρυθμό για να παρουσιαστεί έτοιμη όταν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια είναι η Γουλβς, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, να κλείνει φιλικό προετοιμασίας με την Νότιγχαμ!

Συγκεκριμένα, η «Daily Mail» σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Λύκοι του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο συμφώνησαν για να δώσουν φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο «Μολινό» την προσεχή Τρίτη (9/6), ενώ υπενθυμίζουμε ότι η Πρέμιερ Λιγκ θα αρχίσει και πάλι στις 17 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι της Γουλβς μετά από τρεις μήνες, καθώς τελευταία φορά που αγωνίστηκαν ήταν στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Europa.

Το ματς στο Φάληρο είχε γίνει στις 12 Μαρτίου και στη συνέχεια ανακοινώθηκε το lockdown στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις να διακόπτονται λόγω του κορωνοϊού!

«Οι παίκτες αναμένεται να φτάσουν στο Μολινό με τα δικά τους αμάξια, πιθανότατα φορώντας τις φόρμες τους. Θα υπάρχουν αυστηροί κανόνες αναφορικά με τη στάθμευση, την είσοδο και την έξοδο από τον αγωνιστικό χώρο, ώστε να διασφαλίζεται πως θα τηρούνται οι κοινωνικές αποστάσεις», αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Daily Mail για το επικείμενο φιλικό της Γουλβς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ