Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Το ήξερες, το έπαιξες;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βέρνερ: Ανταλλαγή συμβολαίων και έρχονται ανακοινώσεις από Τσέλσι

Είναι πολλά τα λεφτά για τον Γερμανό επιθετικό της Λειψίας, με ιταλικά Μέσα να τονίζουν πως θα αμείβεται από τους «Μπλε» του Λονδίνου με 10 εκατομμύριο ευρώ ετησίως!

Βέρνερ: Ανταλλαγή συμβολαίων και έρχονται ανακοινώσεις από Τσέλσι | to10.gr

Σε μία πολύ δυνατή μεταγραφή είναι πολύ κοντά η Τσέλσι. Ο Νικολό Σίρα, Ιταλός δημοσιογράφος και ένας εκ των… ειδικών για τις μεταγραφές στον συγκεκριμένο χώρο, αποκάλυψε ότι οι Μπλε έχουν δώσει τα χέρια με τον Τίμο Βέρνερ της Λειψίας και αυτήν την στιγμή το μοναδικό που απομένει είναι η ανταλλαγή των συμβολαίων και εννοείται οι ανακοινώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ρεπορτάζ του λοιπόν αναφέρει ότι η Τσέλσι, θα ξοδέψει 60 εκατομμύρια ευρώ για την μεταγραφή του Γερμανού επιθετικού, λεφτά που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας της Μπουντεσλίγκα.

Ποιο είναι το συμβόλαιο του Βέρνερ; Ο Σίρα τονίζει ότι θα υπογράψει για πέντε χρόνια με την Τσέλσι και οι απολαβές του θα είναι στα 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως μαζί με τα μπόνους. Σε αυτά τα ποσά θα προστεθεί και το είσπραξης της Στουτγκάρδης που είναι η πρώην ομάδα του, η οποία θα καρπωθεί το 15% των 60 εκατομμυρίων της μεταγραφής ως ποσοστό μεταπώλησης του.