Μαρτίνεζ:«Εάν υπάρξει ποινή αποκλεισμού στην Σίτι, θα το λάβει υπόψη του ο Ντε Μπρόινε»

Μαρτίνεζ:«Εάν υπάρξει ποινή αποκλεισμού στην Σίτι, θα το λάβει υπόψη του ο Ντε Μπρόινε»

Την πεποίθηση ότι η απόφαση του CAS να δικαιώσει ή όχι την Μάντσεστερ Σίτι θα επηράσει το μέλλον του Κέβιν Ντε Μπρόινε στον συλλογο, έξεφρασε ο προπονητής του Βελγίου Ρομπέρτο Μαρτίνεζ.

Ο Κέβιν ντε Μπρόινε με δηλώσεις του το περασμένο διάστημα έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο ότι μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα αν ισχύσει ο διετής ευρωπαϊκός αποκλεισμός της Μάντσεστερ Σίτι.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και οι δηλώσεις του προπονητή του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, ο οποίος ανέφερε ότι ο Βέλγος αστέρας των Πολιτών θα λάβει υπόψη του την απόφαση του CAS να δικαιώσει ή όχι την Μάντσεστερ Σίτι, για να μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στους Πολίτες.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Φυσικά, εάν η Μάντσεστερ Σίτι δεχτεί αποκλεισμό, θα το χρησιμοποιήσει στην λήψη αποφάσεων του. Με τα χρόνια έχει δείξει ότι εάν είναι χαρούμενος κάπου του αρέσει να μένει και να κερδίζει πράγματα. Αλλά νομίζω ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο στο τι θα συμβεί στο κλαμπ εάν υπάρξει αποκλεισμός.

«Τι θα συμβεί με τον προπονητή και τι θα συμβεί με οποιοδήποτε μελλοντικό πρότζεκτ; Ο Κέβιν είναι ένας νικητής. Νομίζω ότι θα σκεφτεί τα πάντα για την απόφασή του. Θα λάβει υπόψη εάν υπάρχει αποκλεισμός στο Τσάμπιονς Λιγκ, εάν ο γυμναστής και ο προπονητής με τον οποίο έχει μια φανταστική σχέση θα μείνει στο κλαμπ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ