Αποχωρούν τρεις παίκτες από τη Λίβερπουλ

Αποχωρούν τρεις παίκτες από τη Λίβερπουλ

Οι Ναθάνιελ Κλάιν, Τζερντάν Σακίρι και Άνταμ Λαλάνα θα αποτελέσουν παρελθόν από τη Λίβερπουλ το φετινό καλοκαίρι.

Σε μεταγραφικό επίπεδο η Λίβερπουλ δεν αναμένεται να κινηθεί δυναμικά το καλοκαίρι. Αποδείχθηκε, άλλωστε, κι από την περίπτωση του Τίμο Βέρνερ, ο οποίος ήταν ουσιαστικά «κλεισμένος» από τους «κόκκινους, αλλά τελικά εξαιτίας του κορωνοϊού, οι διοικούντες την αγγλική ομάδα έκαναν πίσω, με τον Γερμανό φορ να είναι κοντά στην Τσέλσι.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή ο Γιούργκεν Κλοπ έχει εισηγηθεί ήδη την αποχώρηση κάποιων παικτών από το ρόστερ, τους οποίους δεν υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της «Daily Mail», τους Ναθάνιελ Κλάιν και Τζερντάν Σακίρι ήρθε να συμπληρώσει ο Άνταμ Λαλάνα.

Ο Άγγλος μέσος μπορεί να συμφώνησε για επέκταση του συμβολαίου γι’ ακόμα ένα μήνα εξαιτίας των υποχρεώσεων της Λίβερπουλ, αλλά θα αποτελέσει παρελθόν μετά το πέρας της φετινής σεζόν, αφού δεν υπάρχει διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 32χρονος μέσος ταλαιπωρείται πολύ τα τελευταία χρόνια από προβλήματα τραυματισμού, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες, παρά το γεγονός πως το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε αντί 31.000.000 ευρώ από τη Σαουθάμπτον.

Την εφετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει συνολικά 22 συμμετοχές, τις 15 στην Premier League, αλλά οι περισσότερες ήταν ολιγόλεπτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ