Λίβερπουλ : Θέλει να ανανεώσει τον Φιρμίνο

Λίβερπουλ : Θέλει να ανανεώσει τον Φιρμίνο

Η Λίβερπουλ ετοιμάζονται να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στο Ρομπέρτο Φιρμίνο, τον οποίο θέλουν να «δέσουν» στο Άνφιλντ για πολλά χρόνια ακόμα.

Μετά την πώληση του Φελίπε Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα πριν από μερικές ημέρες οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ έχουν στρέψει το «βλέμμα» τους στις ανανεώσεις των συμβολαίων αρκετών βασικών παικτών της ομάδας.

Με αυτό το σκεπτικό, οι Κόκκινοι ετοιμάζονται να ξεκινήσουν συζητήσεις με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος αποτελεί ένα από τα βασικά «γρανάζια» της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου επιθετικού λήγει το 2020, ωστόσο επιθυμία των ιθυνόντων της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ είναι η μεταξύ τους συνεργασία να συνεχιστεί για ακόμα περισσότερα χρόνια

Ο Φιρμίνο τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει 16 γκολ σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ο δεύτερος σκόρερ της Λίβερπουλ, πίσω μόνο από τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Θυμίζουμε πως οι Κόκκινοι απέκτησαν τον Βραζιλιάνο το καλοκαίρι του 2015 από την Χόφενχαϊμ έναντι 21,3 εκατ. λιρών, με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να έχει σημειώσει 39 γκολ και να έχει μοιράσει 30 ασίστ στα συνολικά 120 παιχνίδια που έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ